Zgadza się, krytykuję obuwie, tak naprawdę nie prażone poza producentami odzieży. (FWIW, Naprawdę Buty Adidas Yeezy Boost 350 V2 Low Top Zielony / Czarny - FX4130 uwielbiamy faktyczny tytuł Yeezy Boost 350 buty Arc „teryx”).
W każdym razie, ze względu na trudności wymiarowe z obsiewaniem recenzentów (Arc „teryx jest w rzeczywistości uniseksowym wymiarem, powinienem najprawdopodobniej zrozumieć ten konkret przed określeniem obuwia w celu sprawdzenia recenzentów), to konkretne obuwie spłynęło do mnie osobiście. Cieszę się, że ale mimo to osobiście był o połowę za duży. Spoiler: mimo to buty Adidas Yeezy świetnie się spisały.
Rzeczywisty Arc „teryx Norvan LD dwa” może być kontynuacją, aby w ostatnim roku zadebiutować obuwie o rozsądnej ścieżce, które zapewnia tempo, wygodę i łatwość, a także zwinność w różnych krajobrazach. To spada do lekkiej odmiany w odniesieniu do obuwia wędrownego, przybywającego z 9,1 uncji. dla dowolnego WSZYSTKIEGO M9. 0. Obejmuje to talerz rock and roll o grubości 0,7 mm oraz podeszwę zewnętrzną Vibram Litebase. Rzeczywiste występy o długości 3,5 mm są po prostu wystarczająco ciężkie, aby dobrze się trzymały, jednak nadal są w stanie przestawiać się na mniejsze odcinki związane z ulicą bez problemów z sensacją.
Zazwyczaj jestem niższy jeśli chodzi o krytykę obuwia ze zdjęciem stojącym, dlatego nawet jeśli jest to śmieci, będę minimalizować wystawę aż do zawodów na ścieżce, ginąc moje osobiste najwyższe półki REI dostaję buty Yeezy Boost 750 przed zmianą w prawo w Speedgoat Na szczęście przy użyciu dwóch Norvan LD dwa legalnie zginam, wyzwalam Naprawdę zakładam to konkretne obuwie na wiele ścieżek.
Zacznijmy od początku. Jest to jednowarstwowa cholewka z nylonu poliestrowego wraz z niewielkimi nakładkami filmowymi z TPU, które zawierają trochę szkieletu. Jest to elegancki top, absolutnie nie BALONEY (co zwykle doceniam), mimo że jest dość sztywny, to nie jest sztywny, ponieważ stan, te Speedgoat cztery. Niemniej jednak oferuje znacznie większą wytrzymałość dla tego obuwia, mimo że Rzeczywiste nakładki zawierają znaczną ilość z obszaru cholewki, rzeczywiste obuwie jednak doskonale się opróżnia.