#1

12 tuuman ja myös leveämpiin suihin

in Quasselecke 01.04.2020 02:20
von kawetrao • 32 Beiträge

Sneakerheadille, johon sisältyy kultaseni, jolla on perinteisiä elementtejä, tosiasiallisesti siirryin suoraan SH / FT-kävelijöihin purppura / sinivihreällä sekä keltaisella / sinisellä väylällä. Verrattuna tuotemerkin aikaisempiin saappaisiin tai kenkiin, jotka ovat muodostuneet tiukasti sovellusten saamiseksi, SH / FT -toiminnot koristavat viitteitä nykyajan jalkineista (sukkamainen suunnittelu ja paljon energiaa palauttavat välipohjat) plus väriä estävät 90-luvun Columbian tuotteet ja ratkaisut. On tiettyjä erityisen vaaleita värejä, jos elävät värit eivät ole sinun ilmeesi.

Tämä käytännöllinen kokemus pukeutuneena kävelijöihin

En vain ole paljon erikoistunut ulkoilija, joten uskon, että emme olleet kuluneet melkein kaikkia muita Salomon-kenkiä halpoja Columbia-saappaita ja -kenkiä ennen SH / FT-kahden arviointia. Muutin oikeutetusti arviointitasolla tietämättäni odotettavissa olevia tietoja. Alun perin mielipide näytti olevan tosiasia, että saappaat ja kengät ovat varmasti korkealaatuisia. Neulotut kankaat ja setit ovat paljon leveämpiä verrattuna siihen, mitä ajattelin usein tekevän niistä aiheista. Ihmiset matkivat jalkineita, vaikka elementit ovatkin pitkäikäisiä enemmän kuin tarpeeksi koskettamaan epävarmaa oven ulkopuolella.

Sinulla on sijoitus niin, että voit mitata mitat kokonaan alas saadaksesi kiipeilykenkiä ja -kenkiä, silti kaikki nämä mahtuvat jalkineisiin paljon enemmän kuin kenkäkengät. Kävin tosiasiallisesti käyttämällä näitä todellisia mittauksia, joihin ne yleensä mahtuvat erittäin hyvin. Sukkamainen tekniikka tekisi saappaat ja kengät mukaviksi, jos Salomon-kengät tekevät verkosta nauhoja paljon eikä myöskään koskaan, joten rakastaja, joka on vähän tilaa vievämpi, sopii koko 12 tuuman ja myös leveämpiin suihin, suosittelen henkilökohtaisesti todennäköisesti, että puolet mittauksista ylöspäin.

Vain miehille SHFT Middle Vigor City

Valmistettu mihin tahansa Salomon Salomon X Ultra 3 GTX Miehet Tummansininen / Valkoinen Trail Kengät Speedcross 5 -kengän ovista plus tyyppi kaikille jalkakäytäville - a se on mahdollista Columbia SH / FT OutDry Middle, kun vanhempi keltainen / sininen. Columbia.

nach oben springen

#2

RE: 12 tuuman ja myös leveämpiin suihin

in Quasselecke 02.07.2022 06:10
von danielusa • 6 Beiträge

For a sneakerhead I don't care too much about color, I care more about quality. I prefer a pair of shoes that are soft and comfortable to a nice pair of shoes that are uncomfortable to wear.

nach oben springen

#3

RE: 12 tuuman ja myös leveämpiin suihin

in Quasselecke 02.07.2022 06:12
von danielusa • 6 Beiträge

very good article. I enjoyed your post very much. Thanks for sharing so much useful information.

nach oben springen

#4

RE: 12 tuuman ja myös leveämpiin suihin

in Quasselecke 12.07.2022 04:57
von jamieoliver • 1 Beitrag

I am surprised about this post. It has a nice presentation, and clear layout and the information is meaningful to me.


flixdle

zuletzt bearbeitet 12.07.2022 04:57 | nach oben springen

#5

RE: 12 tuuman ja myös leveämpiin suihin

in Quasselecke 20.07.2022 04:24
von Lilycollins • 1 Beitrag

Thank you for the article that you shared, it is very detailed and easy to understand. You presented very well. Wonderful!


venge io
taming io

zuletzt bearbeitet 20.07.2022 04:25 | nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 2 Gäste sind Online

Forum Statistiken
Das Forum hat 19430 Themen und 76986 Beiträge.

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor