Inov-8 příkopů jakékoli konkrétní midfoot stopky a volí implementovat své Potent Ligament Strap know-how na podporu snížení konverze plus zabránit 12 palců kolem aktivity. Nejlepší věc, pokud jde o to je určitě toto, když je opravdu módní po celé zadní straně paty atraktivní, je to opravdu funguje docela dokonale pro vaše mid-foot udeřil velmi. Ve srovnání s trenéry, 235v3 's i nadále cítit trochu ošklivý, nicméně ve srovnání s cvičením boty a boty, lidé zjistí, že minimální trenéři. Nike Air Max Estrea boty Jeho mezipodešev je rozhodně reaktivní nicméně polstrování více než dost oni obvykle žádoucí konkrétní 12 palců zasáhl bez nutnosti smysl neohrabaný.Pokud snad se zdá, že každý cvičení sportovní boty bychom chtěli provést v tomto bodě, to by 235v3 's.'
Se schopností vytvářet ohybné cvičení atletické boty je určitě první věc, nicméně dostat ohýbatelné sportovní boty, které můžete stejně dobře nosit, je určitě další. Vzhledem k tomu, že sportovní činnost s cvičením zahrnuje zdokonalené, tak nabízí boty a boty, které Inov-8 obsahuje. Osoby začínají nosit těžší a těžší, ale přesto jsou tady a kolem je atletická bota schopná zvládnout tyto vzpírání. G290 'skončilo být Inov-8' je nejdůležitější dorazí na Asics Gel-Quantum Infinity boty na získání extra konstantní sportovní boty, ale musí mít propadnout přebytečný tuk, stejně jako některé pružnost získat nyní tam. Tito lidé jsou v pořádku, ale nebyli schopni přesně to, co jsem vlastně požadoval, aby si vybrali a vybrali tyto lidi přes Nano a Metcons. I když bude 235v3 méně těžké a mnohem více ohebné oproti 290 's, bude lidé víc než dost?
Forma vašeho 235v3 's je určitě navíc odstraněna celou cestu dolů proti 290' s - lidé padli alternativní TPU vaše zadní pata pult / pohár, vaše zadní pata lck lusky, i když dostat výšku by mohla být přesná, Jediné, co by mohli rozhodnout o těchto lidech pokrývající 290 's je určitě jeho měření, lidé prostě jen vytesané boty Adidas na prodej mimo mají více expanzivní platformu. To je 'Adidas Lite Racer CLN boty s vlastní, by se tyto lidi extra konstantní, protože dopad obecně je podstatnější. 290' s nadměrné udržet osobu 's vaše zadní pata do pozice stranou na stranu, nicméně jsem přesvědčen, například vaše zadní pata stále zaparkovaná zlepšila, zatímco v 235 s, protože zařízení věří cenově dostupnější.
Na rozdíl od 235v2 je sofistikovanější jednotka přesvědčena, že se ligy zlepšily, aby si s nimi necvičily. Používá se jako nil kůlna a balené mezipodešev, nicméně všechny ty boty a boty skončily být komicky obrovský pro lidi, stejně jako nadřazený nemohl 't provádět hodně ve formě 12 palců omezení. V3' s výpis AdapterFit Držák na střední nohu má vynikající styl překrytí a design těchto krytů v atletické botě, boty Nike React Element 87 dodávají extra váš bezpečný a zdravý prostor visit here pro vaše boty Puma Leadcat YLM osobní 12 palců. Někdy je to opravdu jen prostě překryvy plus nylonové svršky, aby se tvar, já vlastně za žádných okolností nenajdeme, že to 12 palců je určitě na mnoha různých místech, pokud jsem 'm jen školení s zatímco ve v3' s; určené pro Oly.